Så förvarar du företagets produkter på bästa sätt

När företaget svämmar över av prylar, produkter och dokument är det bra att hitta en extern lösning, t.ex. att hyra ett förråd. Genom att rensa kontoret på de saker som inte behövs just nu öppnar ni upp ytor och skapar en lugnare arbetsmiljö.

Vad är det du behöver förvara?

Innan du eller företaget tar beslut om vart eller hur era saker ska förvaras behöver ni se över vad ni inte har plats för och göra upp en plan. Olika saker trivs i olika miljöer vilket betyder att ni behöver sortera bland de saker som kan förvaras varsomhelst, vilka saker som ska förvaras i ett kallförråd samt vilka saker som ska förvaras i ett förråd med tillgång till värme.

Det är skillnad på att förvara elektronik som ni inte har användning av just nu och de gamla utemöblerna.

Välj mellan varm- eller kallförråd

När produktsorteringen är klar behöver företaget se över vilka saker som behöver tillgång till värme och vilka som trivs i svalare miljöer. Till exempel trivs elektronik och möbler bäst i värme medan saker som utemöbler trivs bäst i svalare miljöer.

Hos Prinsens lager kan du läsa mer om varm- och kallförråd, vart dina saker trivs bäst och hur du gör för att hyra ett förråd till dina företagsprodukter.

Få enkel åtkomst till företagets produkter

En bra sak att ha i åtanke när du väljer vilken typ av förråd som du vill använda dig av är att det ska vara lätt att komma åt dina saker när du behöver dem. Behöver du till exempel komma åt företagets produktlager eller få tag i en reservdator för att en av era datorer gått sönder ska förrådsförvaringen inte vara ett hinder.

Idag erbjuder flera förrådsföretag sina kunder möjligheten att på egen hand ta sig in i förrådsparken via mobilen för att sedan kunna köra bilen ända fram till förrådscontainern i syfte att underlätta åtkomsten för dig som kund.